Šachový klub ZAS Zlín - Správný tah

Otevřené Mistrovství ČR 2017 - jednotlivci

04.10.2017 16:09

TJ Respekt pořádá za podpory společnosti EUROVIA CS, a.s., Zlínského kraje, ČSTPS, Nadace Charty 77, Asociace muskulárních dystrofiků a dalších příznivců MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V ŠACHU TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH MUŽŮ A ŽEN 2017

Hráko se ve dnech 18.9. – 25.9.2017  hotel Duo, Horní Bečva 216, Horní Bečva, PSČ: 756 57  Ředitel turnaje: Ing. Ladislav Dobrovolský, hlavní rozhodčí: Zdeněk Šnyta.

Hralo se dle pravidel šachu FIDE, švýcarským systémem na 9 kol bez rozdílu postižení a výkonnosti, tempo hry 1,5 hod. + 30 sekund za tah.                        

Šachový turnaj byl pod záštitou AMD zároveň hrán O POHÁR MDA RIDE.

Šachové soutěže se zúčastnilo 48. hráčů z ČR, Maďarska a Slovenska.

Titul mistra ČR v šachu TP získal Valenta Vít. Titul mistryně ČR v šachu TP získala Badačová Irena. Celkovým vítěžem byl Babula Milan.

Za šachový klub ZAS Zlín hráli dva hráči na Mistrovství ČR v šachu. Ing Roman Žák se umístnil na 23.mísrě a Dušan Vyoral na 37.místě. Roman dvě partie vyhrál a tři partie prohrál a čtyři partie remizoval. Dušan dvě partie vyhrál a šest partií prohrál a jednu partii remizoval. Oba hráči nesklamali a umístnili se lépe než minulé roky.                                

Konečné pořadí ZDE !

V rámci turnaje se konal šachový seminář s IM Ivanem Hausnerem, společenský večírek a turnaj v bleskovém šachu. Účastníci turnaje měli zdarma vstup do saunového světa a fitness centra neomezené využití vnitřního vyhřívaného bazénu a Kneippova masážního chodníku.

Autor článku Petr Slezák.

Kontakt

ing. Roman Žák - vedoucí ŠK ZAS

zak.roman4@gmail.com

M. Knesla 4056
76001 Zlín
Czech Republic

tel.: 577 271 485

Vyhledávání