Šachový klub ZAS Zlín - Správný tah

Otevřené Mistrovství ČR 2019 - jednotlivci

17.09.2019 16:45

TJ RESPEKT pořádá za podpory Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Zlínského kraje, EUROVIA CS, a.s., Nadace Charty 77 a dalších příznivců MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V ŠACHU TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH MUŽŮ A ŽEN 2019

Turnaj se uskutečníl opět v Horní Bečvě v hotelu DUO od 29.8. do 6.9. 2019

Ředitel turnaje: Badačová Irena. Hlavní rozhodčí: Šnyta Zdeněk.

Hraje se dle pravidel šachu FIDE, švýcarským systémem na 9 kol bez rozdílu postižení a výkonnosti, tempo hry 1,5 hod. + 30 sekund za tah.

Vítěz v jednotlivých kategoriích získá titul mistr ČR TP v šachu 2019,

nejlepší žena titul mistryně ČR TP v šachu 2019 (podmíněno minimální účastí 3 hráčů v jednotlivých kategoriích). Výsledky budou

zaslány na zápočet ELO FIDE a zároveň na ELO ČR.

Titul mistra ČR v šachu TP získal Valenta Vít. Titul mistryně ČR v šachu TP získala Badačová Irena. Celkovým vítězem je Valenta Vít.

Šachový klub ZAS Zlín měl na šachové soutěži dva hráče. Ing Roman Žák vyhrál dvě partie čtyři prohrál a tři remizoval. Na startovné listině byl 25. a skončil 39. a získal 3.5 bodů. Dušan Vyoral vyhrál dvě partie pět prohrál a dvě remizoval. Na startovné listině byl 40. a skončil 41. a získal 3.bodů. Dušan překvapil a ziskal zatím v této soutězí nejvíc budů ! Oba hráči ŠK ZAS hrají šachy krátkou dobu a už se dostavují úspěchy.

V rámci turnaje proběhne šachový seminář s IM Ivanem Hausnerem, společenský večírek, dle zájmu turnaj v bleskovém šachu. Účastníci turnaje mají zdarma vstup do saunového světa a fitness centra, neomezené využití vnitřního bazénu a Kneippova masážního chodníku.

Konečné pořadí  ZDE

Autor článku Petr Slezák.

 

Kontakt

ing. Roman Žák - vedoucí ŠK ZAS

zak.roman4@gmail.com

M. Knesla 4056
76001 Zlín
Czech Republic

tel.: 577 271 485

Vyhledávání