Šachový klub ZAS Zlín - Správný tah

Zlín - Klubíčko OPEN IX. 2015 -2016

22.06.2016 15:08

Středisko volného času ostrov radosti Klubíčko Zlín a šachový klub ZAS Zlín na ulici Kneslové uspořádali další ročník šachového turnaje KLUB-íčko OPEN IX. 2015 – 2016

Šachová soutěž KLUB-íčko OPEN IX.proběhla v pohodě a některé partie byli velice zajímavé. Zahájení bylo v září 2015 a ukončení v červnu 2016. Hrálo se dvoukolovým systémem a zúčastnilo se 8 hráčů.

Petr Slezák se umístil v 9.ročníku na prvním místě. Zdeněk Šlampa skonči druhý a Jaroslav Šnajdr třetí. Na další pořadí se podívejte na jiném místě. Už se těšíme na další jubilejní ročník. 

Pracovník střediska volného času Zlín pro zdravotně postižené Petr Julina a zástupce šachového klubu ZAS Zlín Petr Slezák v pondělí 6. 6. 2016 ukončili šachovou soutěž Klubíčko open IX. P.Slezák poděkoval hráčům za účast a P.Julina rozdal diplomy a pěkné ceny.

Začátkem ledna 2016 v rámci šachového turnaje KLUB-íčko OPEN IX. se konali dvě Simultánky. Šachovou Simultánku hraje jeden hráč s několika hráči najednou. Všichni jeho soupeři mají černé figurky. První Simultánka se hrála na 3 šachovnicích. Petr Slezák, nejlepší hráč ŠK ZAS Zlín podle hodnocení ELO ČR  si zahrál s Romanem Žákem, Dušanem Vyoralem a Zdeňkem Šlampou. (prohrál 1:2) Druhou simultánku o týden později si zahrál PhDr.Otakar Rob na 4 šachovnicích. Tento hráč není členem našeho šachového klubu, ale chodí si zahrát s námi šachy. Doktor Otakat Rob je starší pán a šachy hraje na vysoké úrovni. Petr Slezák, Jaroslav Šnajdr, Dušan Vyoral a Vilém Sychra všichni Simultánku s Doktorem Robem  prohráli. V pondělí 29.2. 2016 autor článku a hráč ŠK ZAS Zlín oslavil v KLUB íčku šedesáté narozeniny.

Konečné pořadí a výsledky šachového turnaje Klubíčko open IX. ZDE 

Na foto se podívejte  ZDE

Autor článku Petr Slezák.

Kontakt

ing. Roman Žák - vedoucí ŠK ZAS

zak.roman4@gmail.com

M. Knesla 4056
76001 Zlín
Czech Republic

tel.: 577 271 485

Vyhledávání